Η Ελληνική Εταιρεία Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, ύστερα από πρόσκληση του Καθηγητή Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής της Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ κ. Χρήστου Περισανίδη, παραβρέθηκε στην τελετή αναγόρευσης του Προέδρου της European Association for Cranio-Maxillo-Facial Surgery Prof. Julio Acero, Καθηγητή ΣΓΠΧ στο Πανεπιστήμιο Alcala της Μαδρίτης, σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Οδοντιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας ΕΚΠΑ, στις 11/5/2022. Το ΔΣ της ΕΕΣΓΠΧ αντιπροσωπεύθηκε στην εκδήλωση από τον Πρόεδρο Δρα Δρα Αναστάσιο Ι. Μυλωνά και τον Β΄ Αντιπρόεδρο Δρα Δρα Λάμπρο Π. Γκουτζάνη, Επίκ. Καθηγητή ΣΓΠΧ της Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ.

Εικ. 1: Ο Πρύτανης ΕΚΠΑ Καθ. Μελέτιος-Αθανάσιος Δημόπουλος, ο Κοσμήτωρ της Σχολής Επιστημών Υγείας ΕΚΠΑ Καθ. Εμμανουήλ Πικουλής και ο Πρόεδρος του Τμήματος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ Καθ. Φοίβος Μαδιανός (από αριστερά προς τα δεξιά).
Εικ. 2: Ο Κοσμήτωρ της Σχολής Επιστημών Υγείας Καθ. Εμμανουήλ Πικουλής, ο Πρόεδρος του Τμήματος Οδοντιατρικής ΕΚΠΑ Καθ. Φοίβος Μαδιανός, ο Καθηγητής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής της Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ Χρήστος Περισανίδης, ο Καθ. Julio Acero και ο Πρύτανης ΕΚΠΑ Καθ. Μελέτιος-Αθανάσιος Δημόπουλος (από αριστερά προς τα δεξιά).
Εικ. 3: Ο Καθ. Julio Acero, περιενδυμένος με την τήβενο του Επίτιμου Διδάκτορα του Τμήματος Οδοντιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας ΕΚΠΑ, εκφωνώντας την ομιλία του.
Εικ. 4: Ο Καθηγητής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής της Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ Χρήστος Περισανίδης, ο Καθ. Julio Acero και ο Πρόεδρος της ΕΕΣΓΠΧ Δρ Δρ Αναστάσιος Ι. Μυλωνάς (από αριστερά προς τα δεξιά).