Αγαπητοί συνάδελφοι,

Από σήμερα είναι ενεργή η σελίδα εγγραφής στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΕΕΣΓΠΧ.

Επί του παρόντος οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν την πρόσβαση στην ψηφιακή μορφή του περιοδικού, ενώ στο προσεχές μέλλον θα προστεθούν υπηρεσίες όπως οι διαδικτυακές συζητήσεις (forums) και η δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής εγγραφών και συνδρομών.

Κατά τη συμπλήρωση της σχετικής φόρμας θα χρειαστεί να υποβάλλετε στοιχεία τα οποία ήδη υπάρχουν στο μητρώο της εταιρείας, αλλά σε πολλές περιπτώσεις χρειάζονται επικαιροποίηση. Επιπλέον, ζητούνται στοιχεία (όπως πχ το κινητό τηλέφωνο) τα οποία δεν είχαν καταχωρηθεί στο παρελθόν.

Οι πληροφορίες αυτές προστατεύονται από την πολιτική απορρήτου, την οποία μπορείτε να διαβάσετε στο τέλος της φόρμας εγγραφής.

Μετά την καταχώρηση των στοιχείων σας θα λάβετε άμεσα ένα email επιβεβαίωσης. Αν δεν το βλέπετε στα εισερχόμενά σας, παρακαλώ ελέγξτε τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (Spam/Junk) και σημάνετε το email ως μη ανεπιθύμητη αλληλογραφία (NOT SPAM), προκειμένου να μπορείτε να λαμβάνετε κανονικά τα email από το haoms.org.

Η διαδικασία επιβεβαίωσης των στοιχείων δεν γίνεται αυτόματα. Λίγες ημέρες μετά την εγγραφή σας θα λάβετε ένα email με τo όνομα χρήστη σας (username) και οδηγίες ενεργοποίησης και ορισμού προσωπικού κωδικού πρόσβασης (password).

Για οποιαδήποτε απορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Με εκτίμηση,

Ηλίας Χρονάς

Σχετικά:

Εγγραφή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες
Πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες