Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας αναγγέλλω ότι το XXVIII συνέδριο της EACMFS θα διεξαχθεί στην Αθήνα το Σεπτέμβριο του 2026, υπό την Προεδρία  του εκλεκτού συναδέλφου και μέλους της Εταιρείας μας, Δρος Νίκου Καλαβρέζου, τον οποίο συγχαίρουμε θερμά για την εκλογή του.   

Η Εταιρεία μας, τους τελευταίους 10 μήνες, συνεργάστηκε στενά με τον κ. Ν. Καλαβρέζο και του παρείχε κάθε δυνατή βοήθεια, έτσι ώστε η υποψηφιότητα της Αθήνας να πλειοψηφήσει στην τελική σχετική ψηφοφορία της EACMFS.

Θα είναι λοιπόν η δεύτερη φορά που θα διεξαχθεί το συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας στην Αθήνα μετά το 1988, που έγινε υπό την Προεδρία του καθ. κ. Χρήστου Μάρτη. 

Το γεγονός αποτελεί τιμή, αλλά και προσφορά προς την πατρίδα μας και μια μεγάλη ευκαιρία για τους Έλληνες ειδικούς και ειδικευόμενους, όχι μόνο να συμμετέχουν αλλά και να αποδείξουν ότι η Ελληνική Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική βρίσκεται στην πρωτοπορία της Ευρώπης.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για τη συνεργασία τους, το νέο Πρόεδρο της EACMFS 2024-2026 Δρα Νίκο Καλαβρέζο, όλα τα μέλη του ΔΣ για την ομόφωνη υποστήριξη της υποψηφιότητας, καθώς και το τακτικό μας μέλος κ. Ι. Μελακόπουλο για τη σημαντική συμβολή του. 

Με θερμούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος

Γ. Ράλλης